climb2raise.reismee.nl

Trainingswetenswaardigheden en 'acht min een is zeven' (helaas)

Van onze co-auteur Arjan!

Steun KWF Kankerbestrijding via ons team: www.climb2raise.nl/team!! Uw bijdrage is meer dan welkom om ons doel te realiseren

Zaterdag 16 april zouden we de Belgische Ardennen induiken, maar omdat het ontbrak aan adequate heuvelkennis hebben we op het laatste moment besloten om er een duurtraining in de omgeving van Eindhoven van te maken. Met een incompleet team, vanwege ziekte en familieverplichtingen, trapten Pieter, Hans, Alex, Arjan en Jeanne ruim 120 kilometer met een gemiddelde van 27 km/u een grote ronde rond Eindhoven. We merkten wel dat de heuveltrainingen van de voorgaande weekeinden ook een positieve invloed hebben op vlak terrein. Soepel en behendig gleden we door het Brabantse land! Het komende paasweekend staat weer in het teken van heuveltraining in Limburg.

In de namiddag een teammeeting waarbij Pieter zijn ervaringen van afgelopen jaar in de Alpe d’HuZes de revue liet passeren. Met de nodige foto’s werden we met de neuzen op de feiten gedrukt: die Alpe is een echte uitdaging waar men zeer beducht voor moet zijn! We zijn gewaarschuwd!Kijk vooral straks even bij de foto's die een goed beeld van de indrukwekkende Alpe geven!

Ingrid heeft inmiddels van de arts vernomen dat ze alleen in de volgauto deel kan nemen aan de Alpe. Helaas, zit er dus geen actieve deelname aan de Alpe d’HuZes voor haar in. We leven met haar mee, des te meer omdat zij van meet af aan het meest enthousiast was toen we groen licht kregen om deel te nemen. Ondanks deze tegenslag gaat ze mee en zal ze haar partner en ons teamlid Ron, en ons, aan kunnen moedigen en van de nodige bijstand kunnen voorzien. De opengevallen plak van Ingrid zal vanaf vanavond ter veiling op Marktplaats worden aangeboden! Schroom vooral niet om deze plek schaamteloos op te eisen!

Wordt vervolgd!

Toos Verbruggen

Beste Fietsers,

Het leuke van de beklimming van de Alpe d'Huzes zijn de naambordjes bij iedere bocht van zeer goede wielrenners die deze klim met bloed zweet en tranen gereden hebben. Gewoon jullie namen erbij plakken met een leuke tekst en je vliegt omhoog!
Ingrid, jammer dat je niet mee kunt fietsen, echter meegaan in de volgwagen heeft ook echt iets.

Sportieve groet, Toos