climb2raise.reismee.nl

Het DOEL

Waar gaan we ons nu eigenlijk voor in het zweet fietsen? Stuk voor stuk kennen we mensen die geconfronteerd zijn met kanker. We hebben van heel dichtbij of op een kleine afstand gezien wat deze ziekte in een lichaam en leven aan kan richten. De ziekte komt veel voor, 1 op de 3 mensen krijgt kanker, een ongelooflijk, maar helaas ook reëel percentage! Er is al veel onderzocht en verbeterd, maar nog lang niet genoeg. Want vijftig procent van de mensen geneest, maar de andere vijftig procent leeft met kanker! Er is nog veel meer onderzoek nodig om dit percentage positief te beïnvloeden!

En daarvoor gaan wij ons dus in het zweet fietsen! Want het doel van de Alpe d’HuZes is het inzamelen van geld voor de KWF Kankerbestrijding. Dit geld wordt volledig besteed aan onderzoek. De onderzoeken richten zich op het voorkómen van kanker, tegengaan van verergering van de gevolgen van de ziekte, en het tegengaan van verminderde mobiliteit en behoud van kwaliteit van leven.

Wij fietsen dus graag zo vaak mogelijk tegen die bult op en ‘vliegen’ eraf... Want hoe vaker wij die top en het (letterlijke) dal bereiken, hoe meer geld wij inzamelen voor het goede doel!

Kortom, wij zijn op zoek naar sponsoren!

Wilt u onze tocht en missie sponsoren? U bent door een van de deelnemers van het Climb2Raise team aangemeld als vriend, familie, collega of bekende... Namens die deelnemer vragen wij u: Wilt u ons niet alleen volgen, maar ook mentaal (via reacties op de site) en financieel steunen?

Voor de financiële steun: We hebben allemaal een eigen deelnemers-site op de website van de Alpe d’HuZes. Onderstaand treft u de links aan naar deze persoonlijke pagina’s, hierop kunt u onze persoonlijke missie bekijken en zien hoe vaak wij de Alpe willen beklimmen. Het is ook de plek waar u ons financieel kunt steunen. U kunt door de knop ‘steun mij’ te gebruiken direct een overschrijving doen via iDeal (als u geen iDeal heeft kunt u de renner vragen u een factuur te sturen).

Hans van den Hurk -> http://climb2raise.nl/hans

Alex van Wezel -> http://climb2raise.nl/alex

Jeanne Thomassen -> http://climb2raise.nl/jeanne

Paul Schaffer -> http://climb2raise.nl/paul

Pieter Vincent -> http://climb2raise.nl/pieter

Arjan Thomassen -> http://climb2raise.nl/arjan

Ron Schoutrop -> http://climb2raise.nl/ron

Ingrid Beusekamp -> http://climb2raise.nl/ingrid

Wij zijn volop in training voor onze sportieve bijdrage, en zetten diverse acties op om onze financiële bijdrage handjes en voetjes te geven. Voor deze acties verwijzen wij u graag nogmaals naar het verhaal ‘update’ op dit log, u kunt zich nu al opgeven voor de spinningmarathon (de eerste twee fietsen zijn al verkocht)!

Wij hopen ook op uw steun! Neem een kijkje op onze deelnemerspagina’s via bovenstaande links, en daar wijst het doen van een financiële bijdrage zich vanzelf!

Namens ons allemaal

BEDANKT!